Zoeken
Sluit dit zoekvak.

PURE J -

Van decoratie tot volledige inrichting van uw woning of handelszaak. Ik sta u graag bij met ideeën en advies. Alle stijlen zijn mogelijk! Uw droom interieur, mijn passie!

Jan Janssen van PURE J

Hallo! Ik ben Jan Janssen, een creatieve geest en gepassioneerd door decoratie, inrichting van interieurs, handelszaken,…
Van een simpele decoratie tot een totale make over van uw interieur. Ik zorg er voor! Creatief zijn is mijn passie, mijn brein laten werken en zo tot een prachtig eindresultaat komen!

Wanneer ik mensen gelukkig zie en ze tevreden zijn, pas dan is mijn missie geslaagd! Ik tracht steeds tot het uiterste te gaan om mijn doel te bereiken. Na vele jaren van pure administratief werk, ben ik een nieuwe hoofdstuk begonnen en zo heb ik mijn eigen webshop opgestart. Al de mensen rondom mij, mensen die mij een beetje kennen, weten dat ik mijn creativiteit kwijt moet. Via de webshop zal ik niet alleen mooie en exclusievere decoratie verkopen, maar ook exclusieve geurstokken, en sinds kort een hele aparte lijn met biologische producten! Maar daarnaast ook prachtige boeketten, bloemstukken,…en wie weet wat er nog allemaal komt?

Nood aan een nieuw interieur? Ook dan kan je bij mij terecht!

Ik kan zorgen voor een totale make over, of een opfrissing van uw interieur. Er is zoveel mogelijk.
Heb je specifieke vragen? Of meer info nodig? Ben je op zoek naar iets specifiek? Ik zal je met plezier helpen. Kijk ook eens bij interieuradvies op onze website!

Hopelijk tot binnenkort,
Een creatieve groet,

Jan